Dimensió social de l’esglèsia

Ens pot passar a tots

Hi ha gent que pensa que no és bo que els fiets i fietes vegin, per la televisió, per internet, per premsa escrita,… episodis violents com escenes de guerra, de violència de gènere, de  esesperació humana, d’atemptats… El meu marit i jo, creim que si ho veuen d’una manera controlada  companyat d’una reflexió pot créixer en ells una sensibilitat cap a les persones que pateixen.

En Martí, el nostre fill major de 10 anys, juntament amb la seua classe va realitzar un projecte d’aula sobre els refugiats de l’Illa de Quios. Van recopilar informació sobre els camps de refugiats i la difícil situació que estan passant. Per aquest motiu, aquests fiets i fietes van decidir organitzar una venda de menjars i una rifa solidària per tal de recaptar doblers per a les persones refugiades. Van recaptar uns 1.000 €.

És tot un goig per un pare i una mare veure que els seus fills es commouen per la realitat que viuen persones que estan lluny de nosaltres. Com a família, apostem per una educació basada en l’amor, la fraternitat i la solidaritat, ja que un dia el nostre entorn estable es pot capgirar i ho podem perdre tot. És una educació que fa créixer l’amor cap a les persones, cap els nostres germans. És una educació on la paraula “commoure” obté protagonisme i no es queda amb la “sensibleria” produïda en primer lloc sinó que aprofundeix i produeix un amor transformador. L’amor ens
fa grans

Majo Casnovas Seguí