Els Escoltes reparteixen la Llum de la Pau amb episodis de la Creació

Els Escoltes han repartit el dissabte 22 de desembre la Llum de la Pau de Betlem en una celebració que recordava els set dies de la Creació i que va congregar a més de 230 persones. Fillets, joves i adults del moviment van omplir els bancs de Santa Maria de Maó per a gaudir d’aquest esdeveniment anual.

Cadascun dels agrupaments de l’Illa s’havia encarregat d’il·lustrar un dels set dies de la Creació durant les setmanes d’Advent i el resultat, ben vistós, es va poder contemplar en la pantalla abans del repartiment de la llum. Durant mitja hora el temple va quedar en la penombra i s’anaren projectant dibuixos sobre els estadis de la creació mentre na Laura Cubas llegia fragments del Gènesi, acompanyada d’en Tomé Olives a l’orgue. L’espectacle es va arrodonir llançant globus i encenent espelmes i fanalets amb la llum.

L’agrupament encarregat d’organitzar l’acte d’enguany era l’AE Tramuntana. Quatre dels seus membres havien viatjat els dies previs a Guadalajara, d’on van recollir la Llum i la van dur a Menorca per mar.