Gràcies, voluntaris, per fer-ho possible

La Diòcesi agraeix la tasca dels voluntaris en el Dia Internacional del Voluntariat

L’acte del voluntari neix de l’amor, de l’espontània voluntat de donar sense temor i sense esperar rebre res a canvi. Avui, 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, la Diòcesi de Menorca vol agrair la tasca de tantes persones que, des de formes i àmbits molt diversos, col·laboren en entitats, comunitats i parròquies de l’Illa.

Monitors de grups parroquials, catequistes, voluntaris que acompanyen als hospitals i als geriàtrics, persones que donen un cop de mà a Càritas, joves dels agrupaments d’Escoltes…. Gràcies pel vostre temps. Gràcies per ajuntar una mica d’energia després d’una jornada laboral o d’estudi i decidir invertir-la en reunions, en preparar activitats, en acompanyar els que ho necessiten.

Gràcies pel vostre somriure, per l’empenta, les ganes i la il·lusió amb la qual duis a terme el vostre compromís amb el bé social.

És la vostra generositat i la de tants altres que duen a terme tasques de voluntariat, la que permet teixir els vincles que ens uneixen com a comunitat cristiana – i també com a societat – i que les entitats de la Diòcesi, que treballen per la difusió de valors i la cohesió i la igualtat social puguin seguir funcionant.

Gràcies per fer créixer el Regne de Déu i veure en l’altre a Crist.

Per tot això i més, gràcies.