Menorca Missionera: Cridats a la Missió

Convocats pel Secretariat Diocesà de Missions, es van trobar el dissabte, 13 de maig, un nombrós grup de persones sensibles a la missió de l’Església d’anunciar l’Evangeli a tot el món.

L’encontre es va iniciar amb una conferència, per part del bisbe Francesc Conesa,  titulada “Cridats a la missió”, en la qual en quatre parts va exposar, que l’església, en la seva essència és i s’identifica en la missió, en l’anunci de l’evangeli. Per tant, tots els cristians som enviats pel Pare, a la missió, que l’Església ha de ser missionera, i destacà també la importància de la cooperació missionera, per consciencia a la nostra diòcesi i acompanyar els missioners.


Una pregària, amb múltiples facetes de diferents cultures, cants i pregàries de diversitats de països, es donà per acabada aquesta jornada, que ajuda a enfortir la dimensió missionera.Després de la xerrada del bisbe, es van poder compartir diferents experiències de presència a països llunyans, aquesta vegada molt enriquida per 14 monges Carmelites Missioneres de tot el món, que aquest més de maig estudien el seu carisma missioner a Menorca, i també, per la religiosa maonesa: Pilar Ainsa, que està a Veneçuela.