Missa per la Pau

La parròquia de Sant Francesc de Ciutadella va acollir diumenge dia 31 de desembre l’Eucaristia per la Pau, que va ser presidida pels bisbes de Menorca, Francesc Conesa, i Mallorca, Sebastià Taltavull. La celebració amb el mateix motiu es va celebrar a la comunitat de La Concepció a Maó. A les dues esglésies es va pregar per la pau amb una especial atenció als refugiats, «homes i dones que cerquen la pau».

La Jornada Mundial per la Pau es celebra cada 1 de gener i va ser establerta l’any 1968 per Pau VI. A Menorca fa molts anys que es celebra a Ciutadella amb una pregària a la vigília, preparada per les comunitats cristianes i concelebrada per preveres i salesians. El papa Francesc recorda enguany els 250 milions de migrants dels que 22 milions són refugiats, persones que «es veuen obligades a abandonar la seva terra per la discriminació, persecució, pobresa o degradació mediambiental».

La col·lecta que es va fer, va ascendir a la quantitat de 716,62€ que s’entrega íntegrament a Càritas Menorca pel projecte que té al Camp de Refugiats del Líban.