On estàs?

La mirada

” Volia veure Jesús”   “Buscava veure Jesús”

En els evangelis, trobem sovint a persones que tenen inquietud, curiositat, ganes de veure i conèixer Jesús. Aquesta inquietud ens remet a la nostra pregunta: “On ets?” On sóc jo com a persona en desenvolupament? On és Déu en la meva vida?

Una manera de trobar-se amb un mateix i amb Déu en el nostre dia a dia és aguditzar la mirada. La nostra mirada pot ser una finestra oberta a la trobada amb Déu. En la creació es descriu “i va veure Déu que era bo”; tota la creació és bell i bo, la natura, les persones i tu mateix.

Para’t a pensar. Atura el teu ritme accelerat de vida, atura’t i MIRA al teu voltant. Quantes coses-persones bones t’envolten? guditza la mirada, com si posessis zoom al 200% en els teus ulls, per veure els detalls de la realitat ampliats: quants gestos d’amor i servei veus al voltant teu? “On hi ha caritat i amor, allí hi ha Déu”. Déu és present en l’amor incondicional,  servei desinteressat… ¿ets capaç de reconèixer-lo?

Ets capaç de VEURE Déu en tu, en tot el bé que fas, en l’amor que reparteixes, en el servei que entregues? Ets capaç de VEURE Déu en els altres, en la seva bondat, amor, servei…? Obre els ulls i troba’t! Obre els ulls i troba Déu!

Ana Edo – Germanes de la Consolació