Premi de concurs vocacional 2017

El treball guanyador de la V edició del Concurs de Cartells Vocacionals va recaure en l’obra que emprà el següent lema:  “Cada un és únic i cada un té una vocació per descobrir” que fou elaborat per Lara Litvin Gener i Raquel Izquinao Sánchez del CC Sant Francesc de Sales de Ciutadella.

El jurat va apreciar la claredat i plasticitat del missatge. La diversitat ens esperona a cercar al nostre interior, i ens dur a ser conscients de  la nostra identitat per restar oberts al món.

El passat divendres dia 17 de març es procedí a l’entrega del premi de forma personalitzada  al mateix centre, aprofitant la visita dels seminaristes durant la campanya vocacional del Dia del Seminari. La participació en aquest esdeveniment ha sigut molt alta. Es van visionar 66 cartells dels quals se’n van escollir 7 finalistes d’on finalment en sortí el guanyador.

El jurat, valora aquesta convocatòria i destaca la creativitat i sobretot la feina que s’hi denota al rerefons per a descobrir la vocació que portem a dintre i per mantenir viu l’esperit evangèlic. Les imatges d’aquests concurs s’han editat a un pendrive que s’ha entregat als centres per si es vol aprofundir en aquesta temàtica. També s’ha elaborat un punt de llibre amb les imatges finalistes que es repartirà a tots els participants, com una forma de tenir a l’abast els lemes més significatius d’aquesta edició del 2017.