Recès Escoltes al Toro

La nit del divendres dia 31 de març al dissabte dia 1 d'abril 18 caps escoltes de tot menorca ens vam trobar a El Toro per a fer una nit de Recés.

El tema va esser "el Sol que ve del Cel", inspirat en el Càntic del Benedictus. A partir d'aquí, a la nit, vam començar intentant identificar les foscors que hi ha en la nostra tasca com a acompanyants i educadors d'infants, adolescents i joves, i també en la nostra vida personal i en la nostra vida de creients en Jesucrist. Certament en vam trobar de foscors.

Abans de sortir el sol i a l'hora de pregar tots junts amb salm, lectures bíbliques i càntics, ens vam trobar amb una matinada de núvols, pluja, llams i trons. El Sol que ve del Cel semblava que no hi era, però així i tot vam experimentar el procés que es fa en el pas de la foscor a la llum; vam reafirmar que malgrat la boira cal caminar; vam rebre la Llum del Crist que il.lumina la nostra vida i que no és només per a nosaltres i prou, sinó que és per a transmetre-la il·luminant el nostre entorn comunicant-la amb el nostre testimoni als nostres germans i germanes.

Sempre apunt!