Trobada de CONFER Menorca

Amb motiu del dia de la Vida Consagrada, celebrat el 2 de febrer, la CONFER va organitzar una jornada de formació per a tots els religiosos de Menorca, que va tenir lloc a Monte Toro el dia 10 d’aquest mateix mes. Per orientar la formació es va convidar al P. David Jiménez, Carmelita Descalç.

Com ja és habitual, vam assistir la quasi totalitat dels consagrats de l’illa. També ens va acompanyar el nostre bisbe, Mons. Francesc Conesa, que va participar en els actes i va presidir l’Eucaristia.

El P. David, va presentar la realitat de la vida religiosa en un intent d’adaptació a la situació actual, i va insistit a recuperar la frescor nova que ens dóna vida. Reconèixer les nostres debilitats amb la necessitat de ser curats, renovar el nostre SÍ al Senyor cada dia en el moment concret que ens toca viure, la trobada personal amb Jesús mitjançant l’oració. Ens va oferir unes pinzellades breus i concretes sobre la pregària teresiana, el procés de Santa Teresa de Jesús i la repercussió que van tenir en ella les seves trobades personals amb Crist.

Considerem aquesta jornada molt positiva, tant per l’aspecte formatiu com per la trobada i fraternitat entre nosaltres.