TROBADA DE CORALS DEL DEIXEM LO DOL!

El passat 7 d’abril hi va haver una trobada de corals “Deixem el dol” a la Parròquia de Santa Maria de Maó, en què varen participar corals de Sant Lluis i de Sant Climent. En aquesta ocasió hi van participar un grup més reduït de corals i que va permetre que cada coral pogués interpretar mes cançons.

Amb aquest cant es felicita a Maria perquè el seu fill estimat viu per sempre. És un cant que va recordant els set goigs de la Mare de Déu (l'anunciació, la nativitat de Jesús, l'adoració dels reis, la resurrecció de Jesús, l'ascensió, Pentecosta i el traspàs-coronació de la Mare de Déu).

Aquests cants ens ajuden a transmetre el missatge de la Pasqua, l'alegria que brolla de la resurrecció del Senyor. Deixem també nosaltres el dol i visquem amb l’alegria pasqual amb comunió amb Maria, la Mare de Déu de la Pasqua.Aquests cants ens ajuden a transmetre el missatge de la Pasqua, l'alegria que brolla de la resurrecció del Senyor. Deixem també nosaltres el dol i visquem amb l’alegria pasqual amb comunió amb Maria, la Mare de Déu de la Pasqua.