Trobada de Menorquins a Barcelona

Els dies 3,4 i 5 d’aquest mes ens vam desplaçar a Barcelona per anar a veure uns quants joves de la nostra illa que hi ha allà estudiant per estar amb ells/es i què ens contessin coses de la seva vida.

La nostra tasca des de la Diòcesi de Menorca és per mostrar-li vies d’una vida digna, humana i solidaria cap els altres a on ells/es poden fer alguna feina de  voluntaris en les comunitats , esglésies…., com és Martí Codolar, Casal Loiola, Carites ….

De fet ja tenim alguns joves que estan fent de monitors, altres que setmanalment fan revisió de vida i uns altres que mensualment és troben a ca na Maria Dolors Amat (fundadora dels equips de matrimonis a Menorca) per fer un creixement personal cristià, que per cert aquest darrer dia quasi no hi cabíem ja que ella ho fa a la seva casa  i erem molts. En aquest grup n’hi ha 8 de la nostra illa.

El que vam fer aquest dia fa ser força interessant que va ser rallar del “Camí de la vida” amb unes preguntes per fer pensar, si us fa ganes reflexionar una mica ens ho podeu demanar.

Tenim previst fer una trobada amb alguna persona de Carites i dels grups cristians la propera visita.

A cada visita els mostram aquests llocs als que volen i compartim la celebració de l’Eucaristia junts que per cert se’ls dona una benvinguda de dalt de tot i això els/les agrada molt.

Els pares d’aquí els podríeu animar que es posessin en contacte amb el Secretariat de Joventut per poder-nos conèixer i que vinguessin a veure-ho.

Crec què de moment no ens queden massa coses a dir, però si voleu sabre més coses podem quedar i em  xerram.

 

Fins sa pròxima.

Joan Camps, Fel Enrich i Nina Pons