XXV Aniversari Vida Creixent

Unes 180 persones que integren el moviment de gent gran, Vida Creixent, han celebrat, aquest mati, una eucaristia en la qual s’ha donat gràcies a Déu pel do que ha suposat per a l’església menorquina aquest moviment.

La celebració, presidida pel bisbe Francesc s’ha iniciat a les portes de la Catedral, fent el ritus inicial de l’encesa de les candeles, en la festa de la Presentació del Senyor. Acte seguit s’ha fet una participada eucaristia, en la qual el bisbe ha dirigit als presents unes paraules explicatives de la festa: “Nosaltres hem rememorat aquest fet entrant en aquest Temple amb les candeles enceses. La llum que portàvem a les mans és un símbol de Crist i ens recorda el que som. Com a cristians som portadors de Crist, el portam al nostre cor i en la nostra vida. Pel baptisme i la confirmació hem estat configurats amb Ell. La imatge de Crist ha estat esculpida per l’Esperit en el cor de cada creient”.

A continuació ha continuat: “Ser cristià és deixar que aquesta imatge vagi creixent en el nostre interior, que la llum de Crist vagi inundant tots els racons de la nostra existència, que la seva glòria ompli tot el nostre ésser”.

“El moviment “Vida Creixent” us ajuda a viure aquesta relació amb Jesucrist”, seguí dient el prelat”, animant el creixement de la vostra fe, fomentant l’amistat i encoratjant la vostra presència com a membres actius de la societat i de l’Església. Des de l’any 1993 aquest moviment d’apostolat seglar de jubilats i majors és present a la nostra Diòcesi, de manera que donam gràcies a Déu. Han estat 25 anys fecunds·.

Durant la missa, s’ha tingut uns moments de pregària pels presidents que han animat aquest moviment i per tots els membres que ja han mort.

A continuació de la missa, s’ha passat a la part més lúdica de la festa, amb un dinar de germanor.